ŠKOLA KLIZANJA

SUPERKID ŠKOLA KLIZANJA

U suradnji s "Superkidom" našim vanjskim suradnicima u sportsko-engleskim programima, za svu djecu 4 do 7 godina redovitog desetsatnog programa, organizirali smo školu klizanja na klizalištu kraj centra Supernova u Dubravi. Djeca skupina Zečići, Sovice, Entchen, Lucky Birds, Žirafice, Lions i Teddy Bears tijekom prosinca 2021. u pratnji odgojiteljica iz vrtića šetali su do Supernove gdje su ih preuzimali Superkidovi sportski treneri na petodnevnu školu klizanja. Zadnji dan organiziran je odgledni sat za roditelje i dodjela diploma djeci.
Djeca su bila vrlo uzbuđena i radosna jer su nakon dugo vremena sudjelovala u zabavnom i izazovnom programu izvan vrtića, u društvu svojih odgojiteljica i prijatelja iz skupine. Znamo da ovakvi doživljaji ostavljaju najdraže uspomene na djetinjstvo i nadamo se da će ih uskoro biti još više!


ŠKOLA KLIZANJA NA ŠALATI

Za djecu iz kraćeg programa predškole - naše Krijesnice i Iskrice, organizirali smo desetodnevni program početne obuke klizanja na SRC Šalata. Na poznato zagrebačko klizalište djeca će tijekom siječnja 2022. odlaziti autobusom u pratnji odgojiteljica i društvu prijatelja iz skupine te obogatiti program koji se u našem vrtiću odvija dva puta tjedno. Posljednji dan klizanja roditelji će s tribina pratiti program te pljeskom podržati svoje dijete u trenutku dobivanja prave sportske diplome.
Djeca i roditelji programa predškole podjednako su uzbuđeni i jedva čekaju da program krene. Klizati nije lako ali smo sigurni da će naša djeca uspjeti.

Ispiši stranicu