LJETO 2022. U VRTIĆU

LJETO U RADOSTI - FOTOGRAFIJE I VIDEO 

https://padlet.com/alkapoznjakmalobabic/ved25ywfdp3ouruy


Zagreb, 23. lipnja 2022.


LJETO U RADOSTI
Bliži se vrijeme godišnjih odmora, broj djece u vrtiću se znatno smanjuje, a s time mijenja i organizacija rada vrtića.  Veseli nas što je velik broj roditelja, baka, djedova,  u mogućnosti provoditi više vremena sa djecom i djeci omogućiti odmor od institucije koji im je itekako potreban. Dinamika vršnjačkih odnosa, ponavljanje svakodnevnih rituala i obveza u vrtiću,  igara i aktivnosti djecu ispunjava ali i umara.

Provjerite:
Znate li kako se zove grupa, a kako odgojiteljice vašeg djeteta?
Što sve nove odgojiteljice moraju znati o vama i vašem djetetu – recite im!
Jeste li pripremili bočicu, rezervnu garderobu i sve što je potrebno djetetu za vrtić?
Znaju li odgojiteljice kada ćete, tijekom ljeta, dolaziti u vrtić – ima li promjena?
 
Vrlo je važno da djecu kod kuće pripremite na nove, nepoznate prostore, nove odgojiteljice i djecu i ohrabrite dijete za novo iskustvo ali i upozorite na moguće opasnosti. Ako vam je ovo prvo ljeto u Ljubijskoj, predlažemo da se prošećete s djetetom do vrtića i pogledate gdje će to vaše dijete boraviti tijekom ljeta.
 

LJETNI RASPORED SKUPINA

U ponedjeljak, 27. lipnja započinje ljetna organizacija rada u našem vrtiću, a odgojno-obrazovni rad s djecom nastavlja se u centralnom objektu u Ljubijskoj 79a sve do srijede, 31. kolovoza.

Zbog značajno smanjenog broja djece skupine se spajaju i to:
- Skupine iz područnih objekata u ulici Hrvatskog proljeća (Ježići, Loptice, Medvjedići, Kapljice, Kamenčići, Leptirići, Lionsi, Balončići i Pande) boravit će u dijelu vrtića u koji se ulazi sa Škabrnjske ulice.
- Skupine koje su do sada boravile u dijelu vrtića u koji se ulazi sa Škabrnjske (Perlice, Cvjetići, Jabučice, Suncokreti, Ribice i Piko), boravit će u glavnoj zgradi u koju se ulazi na glavni ulaz u vrtić i to:      Jabučice i Perlice u prizemlju kraj dvorane, a sve ostale skupine na katu vrtića.
- Skupine koje su do sada boravile u jasličkom dijelu vrtića u Ljubijskoj (u prizemlju), ostaju tamo i ulaze na glavni ulaz u vrtić.

Važno je da se pripremite na češće izmjene djece i odgojitelja u skupinama i moguće promjene prostora te predlažemo da redovito pratite obavijesti i raspored rada na vratima ili informativnim punktovima.


NA ULAZIMA U VRTIĆ NAĆI ĆETE PUTOKAZE DO VAŠE NOVE SKUPINE.

Hvala na razumijevanju!


Ispiši stranicu