IZLOŽBA SKUPINE ZEČIĆI - ROBOT

ROBOTI IZ PROJEKTA PLES PISANJA
Skupina ZEČIĆI iz našeg centralnog objekta, s odgojiteljicama Jasminkom Krušelj i Šteficom Štimac ove je godine u projektu PLES PISANJA - programu početnih vještina pisanja djece rane i predškolske dobi. Taj program uključuje metodu vježbanja fine i grube koordinacije koja se temelji na pokretu i aktivira cijelo tijelo. Pomoću maštovitog crtanja, slikanja uz glazbu, stihove, ritam i igru stvaraju se pokreti koji pridonose razvoju fine motorike i koordinacije šake i prstiju, tako važne za razvoj vještina pisanja.

KAKO SU ZEČIĆI DOŠLI DO ROBOTA I KAKO SU SE RODITELJI UKLJUČILI U PROJEKT?
Jedna od aktivnosti iz projekta u skupini Zečići bio je ples na elektroničku glazbu koja je djecu asocirala na kretanje robota. Danima se mogao vidjeti simpatičan prizor iz sobe dnevnog boravka Zečića u kojoj se sva djeca uz smijeh i veselje kreću poput robota. Roditelji su prepoznali interes svoje djece i na poticaj odgojiteljica rado se odazvali suradnji, kako to roditelji Zečića uvijek čine!
Domaća zadaća bila je napraviti robota i uskoro su u Dječji vrtić Radost stigli:
Mia, Oblačko, Magnetko, Srečko, Brulo, Papirko, Burek, Gospodin Spremić, Fleš, Ehilov, Robot koji skače i zabavlja, Starrobot, Ledeni, Robot čistač, Doktor Veselić, Cvjetić, Gospodin Šrafić, Tenstar, Ivan, Veseljko, Mirko, Đuro, Bezimeni...

Dođite i upoznajte ih u velikoj dvorani vrtića u Ljubijskoj 79a.Ispiši stranicu